Безпричинният побой над жена в Перник възмути не сама хората в

...
Безпричинният побой над жена в Перник възмути не сама хората в
Коментари Харесай

Стар познайник на органите на реда преби безпомощна жена в Перник. Чака го ефективна присъда

Безпричинният побой над жена в Перник възмути не сама хората в града, само че и цяла България. Във видео, което бе публикувано в обществените медии ясно се вижда зверството над дамата.

Виктор на 14 години е засегнат от случилото се.

„ Гадно е “, категоричен е младежът. Той би помогнал в подобен миг.

„ Това не е вярно да пребие стара жена “, счита и неговият другар. Според момчетата нападателят е урод. Младежите са единомислещи, че в Перник е умерено и не се случват побоища. Мнението в града за нападателя е единомислещо, че „ не го слуша главата “.

 

Виктор споделя, че в обществените мрежи се заканват, че като го пуснат от ареста, ще се стигне до разпра. Но момчетата вярват в правораздаването. Заради медийния напън, несъмнено. Момчетата са безапелационни, че е добре, че видеото от побоя се споделя, с цел да знаят всички за случилото се. На жертвата пожелават да оздравее.

„ Това е потресаващо “, споделя млада перничанка.

„ Много е унизително за момчетата, аз съм в потрес, отвратена съм от техните дейности “, споделя Ани.

Когато е гледала клипа се е разплакала и се моли за дамата. Тийнейджърките са възмутени от държанието.

 

„ Страх ме е да излизам в Перник “, споделя Лили. В сходна обстановка биха се обърнали към полицията и ще се опитат да избягат. Според тях в града постоянно се случват побоища сред подрастващи. Насилието постоянно се снима.

Кметът на Перник Станислав Владимиров разяснява, че МВР незабавно са го уведомили.

 

„ Имам изключителна нетърпимост към всевъзможен тип принуждение “, безапелационен е градоначалникът. Лично той качва фотография на насилника във Facebook. Владимиров е безапелационен, че институциите ще се задействат. Той недоумява как може да се прояви такава свирепост към беззащитна жена.

 

„ Жената е от непретенциозно семейство, тя не ги е провокирала с нищо “, сподели Владимиров.

„ Такива хора би трябвало да се превъзпитат “, подчерта той.

„ Не претърпявам експанзията “, изтъкна градоначалникът.

 

Мерките, които общината взема, дават резултат като предварителна защита против такива произшествия. Кметът на Перник е категоричен в цялостната непоносимост към сходна експанзия.

Венци Алексиев, представител на ОД Министерство на вътрешните работи Перник уточни, че инцидентът става в пернишкия квартал „ Изток “. Подаден е сигнал към полицията и Бърза помощ. Първоначално потърпевшата е била добре. Двамата нападатели са били с качулки. Но бързо са открити. Около 18.00 часа същия ден агресорите са арестувани. Събрани са задоволително доказателства и нападателят е арестуван за 48 часа, уточни Алексиев.

 

17-годишният юноша е прочут на полицията с владеене на опиати и кражба, изясни още той.

 

Младежът ще дава отговор за нанасяне на междинна телесна щета и ще бъде с ефикасна присъда. Насилникът остава в ареста. Към момента не е дал пояснение пред органите на реда. Алексиев уточни, че той без причина е нападнал жертвата. Тя е в реанимация с заплаха за живота. Има счупени ребра, а лекарите се борят за живота й. Относно данните за евентуална отплата към семейство на нападателя, Алексиев се зарече законът да бъде спазен и прикани без волности.

 

Успяхме да беседваме с неин родственик. Племенникът й Борис Василев показа, че леля му е в кома.

Лекарите не ни дават очаквания, обезпокоен е той. Неговата майка е персонален помощник на потърпевшата. От устата й стартира да излиза пяна и изпада в кома, описа Борис. По негови данни момчетата се заяждали с жертвата. Само намесата на служителката на денонощия магазин е предотвратила гибел на място. Племенникът на жертвата разкри, че майката на нападателя е в интимни връзки с служител на реда и той се опитал да прикрие случая. Борис е разговарял към този момент с кмета на Перник.

„ Вярвам в органите на Министерство на вътрешните работи, в прокуратурата, нямам доверие да си затворят очите. Разчитаме на тях и желаеме отмъщение “, сподели още Борис.

Инфо: news24sofia.eu

Тагове: Станислав Владимиров Венци Алексиев жена младежи побой непълнолетни кома пострадала опасност за живота Перник
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР